Viata

Viata este ceea ce se intampla acum. DA, acum, in timp ce tu iti faci planuri, cand esti fericit sau trist, cand razi sau plangi, cand iubesti sau suferi.Toate astea sunt VIATA

Viata  e tot ce avem si uitam de ea ,cat de importanta este. Ne amintim de ea cand auzim ca cineva a murit sau de o boala, a noastra sau a cuiva drag. Chiar si atunci cand evenimentul nefericit a trecut , revenim la aceleasi obiceiuri si iar uitam cat de importanta este viata.

Viata trebuie traita  simplu, dar ne place sa o complicam prin fel de fel de ganduri negative , prin simplul fapt ca nu ii dam valoarea necesara.

Viata e plina de surprize , placute sau neplacute, toate te ajuta sa cresti, sa evoluezi, sa devii cea mai buna versiune a ta. Cand stii ca ai devenit cea mai buna versiune a ta ? Cand esti fericit pur si simplu, cand fericirea ta nu depinde de oameni, lucruri sau evenimente exterioare. Cand esti multumit cu tine, cand nu ai nevoie de confirmarile celor din  jur, cand te simti bine cu tine si nimic din exterior nu iti poate strica asta.

Viata trebuie traita si simtita in fiecare secunda.Sa simti viata inseamna sa fi constient in fiecare clipa de tot ce se intampla in jurul tau si in tine. Sa nu ti se para ca fiecare zi e la fel. Fiecare zi e diferita, desi pentru multe persoane par la fel munca, copii, mancare, sot, curatenie, somn si iar la fel in fiecare zi.Poate parea ca sunt la fel dar de fapt sunt total diferite. Depinde de tine sa le vezi asa cum sunt.

Daca ai fi constient de fiecare clipa ai fi observat zambetul de pe chipul copilului tau dimineata, ai fi observat fluturele alb care iti taie calea in drumul tau spre  munca, ai fi observat ochii cersetorului de la coltul strazii. Te-ai fi observat pe tine, ce simti cand vezi toate aceste lucruri.

Asta e viata, ceea ce facem noi cu ea e ceea ce conteaza.

Traim fiecare clipa sau lasam clipele sa treaca fara sa le observam importanta ?

Va doresc o viata traita constient.

Marina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *